Formand Karsten Grønlund

Hvalpe test blev til hvalpe fest

10 glade hundeførere og deres efterhånden store livlige hvalpe, var i mandags mødt op i en bidende kold vind, til afslutning på deres 12 ugers hvalpehold. 2 timers træning og teori ventede forude, og selvom der var flere som mente, at de burde begynde inden døre med teori og kaffen, ja så holdt de 2 rutinerede trænere Helena og Camilla et skarpt fokus på aftenens program. Alle startede med kontakt øvelser, for så derefter at gå videre med mange andre øvelser, som alle skulle vise hvor flittigt de havde trænet derhjemme.

De 12 ugers hvalpeforløb har været præget af meget koldt vejr, så for at fortsætte træningen, har de flere gange valgt at trække ind i det varme klubhus. Her er der blevet lavet masser af kontakt- og samarbejdsøvelser sammenholdt med teori. Netop disse øvelser bliver vægtet meget højt, for hundeførerne lærer med enkelte øvelser, hvordan netop deres hund lærer allerbedst.

Flere af hvalpene er ved at nærme sig teenager alderen, og denne periode kræver ekstra stor tålmodighed. Således kan en test hurtigt vise sig at blive til en fest. Alle klarede det super flot og blev belønnet med gaver sponsoreret af Støvring Dyreklinik. Det hele sluttede med den hårdt tiltrængte kaffe og kage inde i et varmt klubhus, hvor snakken bla. gik lystigt om hvordan det er at have en 4 benede teenager i huset. Mange af hundeførerne fortsætter i klubben, så det bliver spændende, at følge dem på vejen fra teenager til voksen hund.