Formand Karsten Grønlund

Drive in konkurrence atter en succes i Støvring DcH.

53 lydige hunde gæstede lørdag d. 19. august Støvring DcH, for at dyste om hvem der på dagen var den mest lydige.

Flaget var hejst, og den vanlige summen af forventning, nervøsitet samt glæde over at se hinanden, var ikke til at tage fejl af.

Drive in er et specielt koncept, som Støvring DcH med stolthed kan tillade sig at tage æren for, idet det var dem som opfandt det. Vi har afholdt Drive in i mere end 10 år, og det har igennem alle årerne været en kæmpe succes. Tidligere på året valgte vi at udvide konceptet med en Driv in på en hverdags aften. Dette med ligeså stor succes, så det vil vi helt sikkert gentage næste år fortæller tidligere formand, hundefører, dommer og træner Rene Skjødt.

 

B klassen startede konkurrencen med at gå spor på en kløver mark lidt uden for Støvring. Marken var fin, men regnen gjorde det lidt svært for et par af deltagerne fortæller spor dommer Allan Iversen fra Hjørring DcH. En ud af de 30 ekvipager opnåede dog at få max point for både spor og genstande, nemlig Knud Krebs med Callie fra Lindholm.

Efter spor skulle deltagerne tilbage til pladsen i Støvring, hvor det gjaldt lydighedsøvelserne.

Vinderen af klasse B :

  1. Rikke Uhrenholt Werning med Frida fra Støvring med 182,8 point.
  2. Helle Larsen med Zakko fra Hjørring med 171,6 point.
  3. Naja Skoven Poulsen med Jackson fra Hjørring med 170,5 point.

Med dagens flotte point og personligt bedste resultat, ligger Rikke og Frida lunt til udtagelsen til DM. Vi krydser fingre for at de kommer med. En ekvipage som har udviklet sig rigtig meget dette år, og som viser virkelige flotte resultater.

Connie Olsen med Aly og Kent Præstegaard med Karla begge fra Støvring, opnåede henholdsvis 149,8 og 139 point. De måtte skuffede blot erkende, at det ikke var deres dag.

C klassens 23 ekvipager startede direkte med lydighed på pladsen, idet spor ikke er en del af programmet.

Her havde Charlotte Isager og Sif fra Støvring deres debut. Ekvipagen gjorde det rigtig flot og fik max point i flere øvelser. En forståelig nervøsitet resulterede i et par fører fejl, hvilket betød et samlet resultat på 107,4 blot 2,6 point fra deres første oprykning.

Vinderen af klasse C :

  1. Tina Jensen med Athena fra Hjørring med 147,4 point.
  2. Tove Hørgaard med Winston fra Hjørring med 132,8 point.
  3. Jeanette Sommer Christiansen med Sallie fra Hobro med 131,4 point.