Formand Karsten Grønlund

Catrine Møller og Buddy fra Støvring DcH skriver Sheltie historie.

Danmarks første Sheltie med titlen Dansk elite spor champion træder sine poter i Støvring DcH.
Den lille dejlig Sheltie Buddy er Danmarks først sheltie både med titlen DKSCH og DKESCH i kaninslæb. Ingen sheltier er tidligere nået så langt inden for kaninslæb.

For blot en uge siden blev Catrine Møller og hendes dejlige Sheltie Buddy Spor champion til en prøve i Hune plantage. Distancen var 1000m kaninslæb og blev gået på på 21 min. Buddy satte nærmest ikke en pote forkert. De blev desuden Dagens bedste på distancen. Lørdag kunne de så endnu engang stå øverst på sejrspodiet. Den dygtige ekvipage blev nemlig Dansk elite spor cahmpion og endda med titlen som Danmarks første Sheltie med den titel.

Sheltie klubben afholdt lørdag kaninslæbs prøve i Rold skov, hvor Catrine Møller med Buddy og Anne Birch med Kiwi deltog.

Det var en fantastisk dag, hvor Buddy klarede det 1200m elitespor på 30 min. og alt til perfektion. Jeg er simpelthen så stolt af hvad den bette sorte Bobbeloppe kan, fortæller en tydeligt rørt Catrine Møller, som fejrede sejren med boblevand og en lille glædeståre.

Også hos Anne Birch med Kiwi var der succes at hente. Prøven var 1000m kaninslæb sværhedsgrad 1, og her viste det dygtige makkerpar hvad de kan. De sikrede sig nemlig en flot 1. Plads. Der var en labrador som også fik en 1 plads, men en super stolt Anne fortæller, at de slog den med 1 point, og dermed blev Kiwi dagens bedste på distancen.
Et stort tillykke til 2 og 4 benede med de meget flotte titler.