Formand Karsten Grønlund

4 nye friske skud på stammen i Støvring DcH

Støvring DcH kan nu glæde sig over, at kunne føje 4 nye trænere til den solide stamme af dygtige trænere, som klubben i forvejen har.

Camilla Cecilie Thomsen, Ole Christensen, [SLETTET] og Elsie Kammer har netop afsluttet deres DcH træneruddannelse med overbygningen lydighed. En enkelt nemlig Elsie valgte at tage overbygningen til Rally.

DcH træneruddannelse er en 1 årig uddannelse, som indeholder både teori og praktik. Udover teorien følger man som aspirant en erfaren træner på forskellige hold, mens man er under uddannelse. Inden påbegyndelse af uddannelsen har de desuden i en periode været føl på forskellige hold, for på den måde at få en fornemmelse af, hvad det vil sige at være træner.

Langt de fleste træner selv aktivt med deres hunde. Dette har også været gældende for Camilla, Ole, [SLETTET] og Elsie, som ved siden af uddannelsen har formået ikke blot at deltage, men også at opnå flotte resultater i både konkurrencer og udstillinger.

Med mange timers teori og praktik i frisk erindring, bliver det spændene at se, hvilke aftryk de 4 nye trænerer får sat på den kommende sæson. Når man som frivillig lægger så mange timer i uddannelsen, ja så viser det tydeligt at man brænder for sagen, som i dette tilfælde er glade poter og deres mennesker.

Et stort tillykke til de 4 nyudannede trænere.